A Hero

6 Geweld
127 minuten 2021

Filmposter A Hero

A Hero is de nieuwe film van Asghar Farhadi (A Separation), waarvoor de tweevoudig Oscarwinnaar terugkeerde naar Iran voor de opnames. Rahim zit in de gevangenis vanwege schulden die hij niet kan terugbetalen. Tijdens een tweedaags verlof probeert hij zijn schuldeiser te overtuigen om de klacht tegen hem in te trekken als hij een deel van het bedrag kan betalen. Maar dat gaat niet zoals gepland... Asghar Farhadi won voor A HERO de Grand Prix (Ex Aeque) op het filmfestival van Cannes.

Bekijk het aanbod van A Hero

Filmposter Filmposter A Hero

Regisseur A Hero

Asghar Farhadi

Schrijvers A Hero

Onbekend

Cast A Hero

Fereshteh Sadre Orafaiy
Mohsen Tanabandeh
Amir Jadidi

Alternatieve titels

Un Héros

A Hero

Hero, A

Filmagenda van A Hero

A Hero

Wil jij weten waar A Hero op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Hero draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Hero informatie

Benieuwd waar A Hero over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Hero. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Hero al heeft ontvangen.

A Hero trailer

Benieuwd of A Hero iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Hero jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Hero kunt kijken!