https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200488-7dd68effbff8fc7e714e51dc72d97b553a3ad307/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Hero (2022)

6 Geweld
Rahim zit in de gevangenis wegens een schuld die hij niet kan terugbetalen. Tijdens een kort verlof loopt een plan om zijn schuld te kunnen afbetalen niet zoals gepland.

A Hero

6 Geweld
127 minuten 14-04-2022

Filmposter A Hero

Rahim zit in de gevangenis wegens een schuld die hij niet kan terugbetalen. Tijdens een kort verlof loopt een plan om zijn schuld te kunnen afbetalen niet zoals gepland.

Tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi keerde - na Todos Lo Saben- voor A Hero terug naar Iran. Met A Separation en The Salesman bewees hij morele en maatschappelijke vragen op ingenieuze wijze te kunnen verbinden om een intrigerend en spannend verhaal te vertellen. Ook in A Hero neemt hij een eenvoudig gegeven om te laten zien dat niets zo simpel is als het lijkt. Rahim zit in de gevangenis wegens een schuld die hij niet kan terugbetalen. Tijdens een kort verlof loopt een plan om zijn schuld te kunnen voldoen niet zoals gepland, maar het levert hem onverwacht grote bekendheid op. Bij zijn poging om zijn reputatie in ere te herstellen groeit Rahim uit tot lokale held, maar de misverstanden stapelen zich op en zijn vrijheid lijkt verder weg dan ooit. A Hero won de Grand Prix op het Filmfestival van Cannes en was de Iraanse inzending voor de Oscars.

Bekijk het aanbod van A Hero

A Hero A Hero A Hero A Hero A Hero
Filmposter Filmposter A Hero

Regisseur A Hero

Asghar Farhadi

Schrijvers A Hero

Onbekend

Cast A Hero

Amir Jadidi
Fereshteh Sadre Orafaiy
Mohsen Tanabandeh

Alternatieve titels

Un Héros

A Hero

Hero, A

A Hero

Wil jij weten waar A Hero op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Hero draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Hero informatie

Benieuwd waar A Hero over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Hero. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Hero al heeft ontvangen.

A Hero trailer

Benieuwd of A Hero iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Hero jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Hero kunt kijken!