https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/163524-5808e0e0c51fb2ddc254de1e222c5812d6721e27/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Un triomphe (2021)

12
Om toch maar rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Un triomphe

12
107 minuten 23-09-2021

Filmposter Un triomphe

Om toch maar rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven.

Om toch maar rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven. Verrast door het daar aanwezige acteertalent besluit hij om samen met zijn bonte groep gedetineerden Samuel Beckett’s beroemde toneelstuk ‘Wachten op Godot’ op de planken brengen. Wanneer de groep toestemming krijgt om buiten de gevangenismuren op te treden, heeft Étienne eindelijk de kans zijn talenten te laten zien. De mannen beginnen aan een tournee, die elke terugkeer achter de tralies weer pijnlijker maakt dan de vorige. En is Étienne zich ondanks hun triomfen zich ervan bewust dat er elk moment een einde aan het succes kan komen... Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regisseur Un triomphe

Emmanuel Courcol

Schrijvers Un triomphe

Onbekend

Cast Un triomphe

Laurent Stocker
Kad Merad
Marina Hands
Sofian Khammes
Lamine Cissokho
David Ayala
Pierre Lothin
Wabinlé Nablé

Filmagenda van Un triomphe

Un triomphe

Wil jij weten waar Un triomphe op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Un triomphe draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Un triomphe informatie

Benieuwd waar Un triomphe over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Un triomphe. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Un triomphe al heeft ontvangen.

Un triomphe trailer

Benieuwd of Un triomphe iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Un triomphe jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Un triomphe kunt kijken!