Uncorked (2020)

Angst Grof taalgebruik

Uncorked

Angst Grof taalgebruik
2020

Recensies Uncorked

MovieMeter: 2,75

Filmposter Uncorked

Gevoed door zijn liefde voor wijn, neemt Elia deel aan een opleiding om een meestersommelier te worden, een elite-aanduiding die alleen wordt gegeven aan een handvol mensen die in staat zijn dit notoir moeilijke examen te halen. Het is een droom die de verwachtingen van zijn vader, Louis, teniet doet, die erop staat dat Elia het populaire barbecuerestaurant van Memphis overneemt, dat sinds de oprichting van vader op zoon is doorgegeven. Elia worstelt met de eisen van school en een nieuwe relatie, terwijl Louis worstelt met de gevoelens van zijn zoon die het familiebedrijf afwijst.

Bekijk het aanbod van Uncorked

Filmposter Filmposter Uncorked

Regisseur Uncorked

Prentice Penny

Schrijvers Uncorked

Prentice Penny

Cast Uncorked

Courtney B. Vance
Niecy Nash
Matt McGorry
Mamoudou Athie

Uncorked

Wil jij weten waar Uncorked op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Uncorked draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Uncorked informatie

Benieuwd waar Uncorked over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Uncorked. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Uncorked al heeft ontvangen.

Uncorked trailer

Benieuwd of Uncorked iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Uncorked jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Uncorked kunt kijken!