Underground (2010)

Underground

87 minuten Horror 2010

Recensies Underground

MovieMeter: 1,98

Filmposter Underground

Wanneer een trouwe vriendenclub tijdens een rave-party in een loods in aanraking komt met een agressieve straatbende, vluchten de vrienden in een merkwaardig tunnelsysteem dat zich onder het gebouw bevindt. Wanneer ze ervan overtuigd zijn in veiligheid te verkeren, trachten ze een andere uitgang uit het labyrint te vinden om aan hun beulen te ontsnappen. Maar blijkbaar zijn ze onder de grond niet alleen.
Filmposter Filmposter Underground

Regisseur Underground

Rafael Eisenman

Schrijvers Underground

Charles Morris Jr.

Cast Underground

Sofia Pernas
Adrian R'Mante
Eric Abercrombie
Jacob D. Woody
Jeff D'Agostino

Filmagenda van Underground

Underground

Wil jij weten waar Underground op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Underground draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Underground informatie

Benieuwd waar Underground over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Underground. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Underground al heeft ontvangen.

Underground trailer

Benieuwd of Underground iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Underground jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Underground kunt kijken!