https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215626-a33bffb5e060386e8d820b3b5fc1be0676cb6c90/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Unicorn Wars (2023)

16
Een gruwelijke en kleurrijke horrorkomedie over de eeuwenoude oorlog tussen een leger van teddyberen en machtige eenhoorns.

Unicorn Wars

16
92 minuten 21-09-2023

Filmposter Unicorn Wars

Een gruwelijke en kleurrijke horrorkomedie over de eeuwenoude oorlog tussen een leger van teddyberen en machtige eenhoorns.

Al eeuwenlang zijn teddyberen verwikkeld in een heilige oorlog tegen hun gezworen vijand, de eenhoorns. In een militair kamp worden de schattige teddyberen meedogenloos getraind en omgevormd tot moordmachines. Hun generaals en de teddybeerreligie benadrukken voortdurend dat teddyberen superieure wezens zijn en natuurlijke leiders van alle dieren zouden moeten zijn. In het verleden werden ze, toen ze probeerden alle andere soorten te onderwerpen, verslagen door de eenhoorns en verbannen uit het bos. Nu is het heilige plicht van de teddyberen om de eenhoorns uit te roeien, de teddybeer die de laatste eenhoorn doodt, zal mooi en onsterfelijk worden. Het blijkt echter lastiger dan gedacht om de taaie eenhoorns uit te roeien, en expeditie na expeditie van beren wordt het bos ingestuurd, om nooit meer terug te keren... In Unicorn Wars volgen we de avonturen van twee teddybeerbroers: de gemene en doortrapte Azulín en de knuffelige Gordi. Terwijl Gordi vriendschap probeert te sluiten met iedereen, droomt Azulín van eeuwige roem en is hij bereid alles op te offeren, zelfs zijn medesoldaten, om de voorspelde beer te worden die de laatste eenhoorn doodt. De broers krijgen hun kans om te schitteren wanneer hun regiment wordt uitgezonden om de vermissing van een verkenningsgroep te onderzoeken. Maar al snel ontdekken ze dat het bos een gevaarlijke jungle is en dat oorlog een hel is.

Bekijk het aanbod van Unicorn Wars

Regisseur Unicorn Wars

Alberto Vázquez

Schrijvers Unicorn Wars

Onbekend

Cast Unicorn Wars

Onbekend

Unicorn Wars

Wil jij weten waar Unicorn Wars op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Unicorn Wars draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Unicorn Wars informatie

Benieuwd waar Unicorn Wars over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Unicorn Wars. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Unicorn Wars al heeft ontvangen.

Unicorn Wars trailer

Benieuwd of Unicorn Wars iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Unicorn Wars jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Unicorn Wars kunt kijken!