https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/183523-a35104e4f2452902b0c10706bd2f2e23b4ce3c2d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Luizenmoeder - De Film (2021)

Angst Grof taalgebruik
Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Luizenmoeder - De Film

Angst Grof taalgebruik
108 minuten 28-07-2021

Filmposter Luizenmoeder - De Film

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Regisseurs Luizenmoeder - De Film

Ilse Warringa

Jan Albert de Weerd

Schrijvers Luizenmoeder - De Film

Onbekend

Cast Luizenmoeder - De Film

Dragan Bakema
Jennifer Hoffman
Dunya Khayame
Leny Breederveld
Walid Benmbarek
Meral Polat
Beppie Melissen
Arnoud Bos
Bianca Krijgsman
Ilse Warringa
Rop Verheijen
Andre Dongelmans
Maaike Martens
Rian Gerritsen
Aiko Mila Beemsterboer

Filmagenda van Luizenmoeder - De Film

Luizenmoeder - De Film

Wil jij weten waar Luizenmoeder - De Film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Luizenmoeder - De Film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Luizenmoeder - De Film informatie

Benieuwd waar Luizenmoeder - De Film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Luizenmoeder - De Film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Luizenmoeder - De Film al heeft ontvangen.

Luizenmoeder - De Film trailer

Benieuwd of Luizenmoeder - De Film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Luizenmoeder - De Film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Luizenmoeder - De Film kunt kijken!