Suzume (2023)

6

Bekijk trailer

Suzume

6
122 minuten 13-04-2023

Filmposter Suzume

Suzume is het coming-of-age-verhaal van de 17-jarige Suzume. Ze reist af naar verschillende rampgebieden in Japan waar ze deuren moet sluiten die verwoesting veroorzaken. Suzume’s avontuur begint in een rustig plaatsje op het eiland Kyushu (in het zuidwesten van Japan), waar ze een jongeman ontmoet die zegt dat hij een deur zoekt. Op een verlaten plek vindt Suzume te midden van de ravage een losstaande verweerde deur die niet lijkt aangetast door de rampspoed. Omdat de deur Suzume op een mysterieuze wijze aantrekt opent ze hem, waarna er door heel Japan deuren opengaan en alles in hun omgeving verwoest dreigt te worden. Om nog meer rampen te voorkomen moet Suzume de portalen zien te sluiten.
Filmposter Filmposter Suzume

Regisseur Suzume

Makoto Shinkai

Schrijvers Suzume

Onbekend

Cast Suzume

Nanoka Hara
Hokuta Matsumura
Eri Fukatsu

Suzume

Wil jij weten waar Suzume op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Suzume draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Suzume informatie

Benieuwd waar Suzume over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Suzume. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Suzume al heeft ontvangen.

Suzume trailer

Benieuwd of Suzume iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Suzume jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Suzume kunt kijken!