https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217528-3a9088f841b2c85335546be7df921754f658e802/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bob Marley: One Love (2024)

12
Let's get together and feel alright.

Bob Marley: One Love

12
107 minuten 15-02-2024

Filmposter Bob Marley: One Love

Let's get together and feel alright.

Bob Marley: One Love viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek. Geproduceerd in samenwerking met de familie Marley, met Kingsley Ben-Adir als de legendarische muzikant en Lashana Lynch als zijn vrouw Rita.

Bekijk het aanbod van Bob Marley: One Love

Bob Marley: One Love Bob Marley: One Love Bob Marley: One Love Bob Marley: One Love Bob Marley: One Love
Filmposter Filmposter Bob Marley: One Love

Regisseur Bob Marley: One Love

Reinaldo Marcus Green

Schrijvers Bob Marley: One Love

Onbekend

Cast Bob Marley: One Love

Lashana Lynch
Kingsley Ben-Adir

Bob Marley: One Love

Wil jij weten waar Bob Marley: One Love op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bob Marley: One Love draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bob Marley: One Love informatie

Benieuwd waar Bob Marley: One Love over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bob Marley: One Love. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bob Marley: One Love al heeft ontvangen.

Bob Marley: One Love trailer

Benieuwd of Bob Marley: One Love iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bob Marley: One Love jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bob Marley: One Love kunt kijken!