https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217336-78b0a5de2b66e6ca825943ded314d2105f02fd19/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Please Don't Destroy (2023)

12
Drie vrienden gaan op zoek naar een goudschat die volgens geruchten in het nabijgelegen bos begraven ligt.

Please Don't Destroy

12
92 minuten 07-12-2023

Filmposter Please Don't Destroy

Drie vrienden gaan op zoek naar een goudschat die volgens geruchten in het nabijgelegen bos begraven ligt.

In Please Don't Destroy vertelt John Goodman het avontuur van Ben, Martin en John, drie jeugdvrienden en collega’s die liever lui dan moe zijn. Ze nemen het op tegen haarloze beren, wanhopige parkbeheerders (rollen van Meg Stalter en X Mayo) en een hypocriete sekteleider (Bowen Yang) in de jacht op een kostbare schat, maar komen er al snel achter dat het opsporen van die schat niet hun grootste probleem is. De rol van de vader van Ben wordt gespeeld door Conan O'Brien. De film is geproduceerd door Judd Apatow (Superbad) en Jimmy Miller (Bad Teacher). Martin Herlihy, John Higgins en Ben Marshall (van comedygezelschap Please Don’t Destroy) zijn niet alleen de hoofdrolspelers en uitvoerend producenten, maar tekenden tevens voor het scenario. De regie is in handen van Paul Briganti (Saturday Night Live).

Bekijk het aanbod van Please Don't Destroy

Regisseur Please Don't Destroy

Paul Briganti

Schrijvers Please Don't Destroy

Onbekend

Cast Please Don't Destroy

Ben Marshall
John Higgins
Nichole Sakura
X Mayo
Martin Herlihy
Conan O'Brien

Filmagenda van Please Don't Destroy

Please Don't Destroy

Wil jij weten waar Please Don't Destroy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Please Don't Destroy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Please Don't Destroy informatie

Benieuwd waar Please Don't Destroy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Please Don't Destroy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Please Don't Destroy al heeft ontvangen.

Please Don't Destroy trailer

Benieuwd of Please Don't Destroy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Please Don't Destroy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Please Don't Destroy kunt kijken!