https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/222132-fd8d49ecd90e092cd073589d65587fa56fe82973/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Gladiator II (2024)


Bekijk trailer

Gladiator II

14-11-2024

Filmposter Gladiator II

In Gladiator II, van de iconische regisseur Ridley Scott, gaat het epische verhaal over macht, intriges en wraak in het oude Rome verder. Jaren geleden heeft de jonge Lucius (Paul Mescal) met eigen ogen gezien hoe zijn oom de door velen vereerde held Maximus gedood heeft. Nu is hij zelf gedwongen om te vechten in het Colosseum, nadat het gebied waar hij woont veroverd is door de tirannieke keizers die met harde hand over het Romeinse Rijk regeren. Gedreven door woede zal Lucius in zijn eigen verleden moeten duiken om de kracht en het eergevoel te vinden om Rome in oude glorie te herstellen.

Regisseur Gladiator II

Ridley Scott

Schrijvers Gladiator II

Onbekend

Cast Gladiator II

Paul Mescal
Pedro Pascal
Connie Nielsen
Denzel Washington

Gladiator II

Wil jij weten waar Gladiator II op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gladiator II draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gladiator II informatie

Benieuwd waar Gladiator II over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gladiator II. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gladiator II al heeft ontvangen.

Gladiator II trailer

Benieuwd of Gladiator II iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gladiator II jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gladiator II kunt kijken!