https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201222-8355be0934f62f2bcd8d75a08e71a1bea63690ef/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nope (2022)

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
De bewoners van een eenzaam en klein gehucht in het binnenland van Californië zijn getuigen van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking. Kunnen ze dit overleven?

Nope

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
131 minuten 18-08-2022

Filmposter Nope

De bewoners van een eenzaam en klein gehucht in het binnenland van Californië zijn getuigen van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking. Kunnen ze dit overleven?

“What’s a bad miracle?” Oscar®-winnaar Jordan Peele heeft het moderne horrorgenre op zijn kop gezet met Get Out en daarna Us. Nu geeft hij een nieuwe draai aan de zomerfilm met zijn meest recente popnachtmerrie: het grootse horroravontuur Nope. In de film werkt Peele weer samen met Oscar®-winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die bijgestaan wordt door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en de voor een Oscar® genomineerde Steven Yeun (Minari, Okja). Zij spelen de inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië die een mysterieuze en angstaanjagende ontdekking doen. Nope, waarin ook Michael Wincott (Hitchcock, Westworld) en Brandon Perea (The OA, American Insurrection) te zien zijn, is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele en geproduceerd door Ian Cooper (Us, Candyman) en Jordan Peele voor Monkeypaw Productions. De film wordt wereldwijd uitgebracht door Universal Pictures.

Bekijk het aanbod van Nope

Nope Nope Nope Nope
Filmposter Filmposter Nope

Regisseur Nope

Jordan Peele

Schrijvers Nope

Jordan Peele

Cast Nope

Daniel Kaluuya
Keke Palmer
Steven Yeun
Brandon Perea
Michael Wincott

Nope

Wil jij weten waar Nope op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nope draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nope informatie

Benieuwd waar Nope over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nope. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nope al heeft ontvangen.

Nope trailer

Benieuwd of Nope iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nope jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nope kunt kijken!