https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220195-0da744c3356162fac4f03d2e9fa2647fbbb6e731/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Abigail (2024)

16
Nadat een groep criminelen de jonge ballerina Abigail heeft ontvoerd, trekken ze zich terug in een geïsoleerd herenhuis, zich er niet van bewust dat ze zijn opgesloten met een bijzonder meisje…

Abigail

16
110 minuten 18-04-2024

Filmposter Abigail

Nadat een groep criminelen de jonge ballerina Abigail heeft ontvoerd, trekken ze zich terug in een geïsoleerd herenhuis, zich er niet van bewust dat ze zijn opgesloten met een bijzonder meisje…

Een groep zogenaamde criminelen ontvoert een 12-jarige ballerina, de dochter van een machtig figuur in de onderwereld. Voordat ze het losgeld van 50 miljoen dollar kunnen innen, hoeven ze alleen nog maar een nacht in een afgelegen landhuis op het meisje te passen. Maar als de ontvoerders één voor één wegvallen, komen ze er tot hun grote schrik achter dat ze opgesloten zitten met een wel heel bijzonder meisje. Radio Silence, het regieteam van Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett achter de angstaanjagende moderne horrorhits Ready or Not, Scream uit 2022 en Scream VI van vorig jaar, komt met een gewaagde, bloeddorstige nieuwe kijk op de vampierfilm. Het script is van Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) en Guy Busick (Scream- franchise, Ready or Not). In Abigail zien we Melissa Barrera (Scream-franchise, In the Heights), Dan Stevens (Gaslit, Legion), Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Freaky), William Catlett (Black Lightning, True Story), Kevin Durand (Resident Evil: Retribution, X-Men Origins: Wolverine) en Angus Cloud (Euphoria, North Hollywood) als de ontvoerders en Alisha Weir (Roald Dahl’s Matilda the Musical, Darklands) als Abigail. De film wordt geproduceerd door William Sherak (Scream-franchise, Ready or Not), Paul Neinstein (Scream-franchise; uitvoerend producent The Night Agent) en James Vanderbilt (Zodiac, Scream-franchise) namens Project X Entertainment, door Tripp Vinson (Ready or Not, Journey 2: The Mysterious Island) en door Chad Vilella (uitvoerend producent Ready or Not en Scream-franchise) van Radio Silence. De uitvoerend producenten zijn Ron Lynch en Macdara Kelleher.

Regisseurs Abigail

Matt Bettinelli-Olpin

Tyler Gillett

Schrijvers Abigail

Onbekend

Cast Abigail

Kathryn Newton
Melissa Barrera
William Catlett
Dan Stevens
Angus Cloud
Kevin Durand
Alisha Weir

Filmagenda van Abigail

Abigail

Wil jij weten waar Abigail op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Abigail draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Abigail informatie

Benieuwd waar Abigail over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Abigail. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Abigail al heeft ontvangen.

Abigail trailer

Benieuwd of Abigail iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Abigail jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Abigail kunt kijken!