https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201152-cd3f8da6273d41a1fc03e453608a36a0ceb59d43/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Zwanger & Co (2022)

Grof taalgebruik 12 Seks
Verloskundige Merel besluit voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Zwanger & Co

Grof taalgebruik 12 Seks
113 minuten 07-07-2022

Filmposter Zwanger & Co

Verloskundige Merel besluit voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij eerder gemist heeft. Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Bekijk het aanbod van Zwanger & Co

Regisseur Zwanger & Co

Johan Nijenhuis

Schrijvers Zwanger & Co

Onbekend

Cast Zwanger & Co

Beppie Melissen
Bo Maerten
Carolina Dijkhuizen
Lieke van Lexmond
Maaike Martens
Manuel Broekman
Matteo van der Grijn
Thom Hoffman
Waldemar Torenstra

Zwanger & Co

Wil jij weten waar Zwanger & Co op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Zwanger & Co draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Zwanger & Co informatie

Benieuwd waar Zwanger & Co over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Zwanger & Co. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Zwanger & Co al heeft ontvangen.

Zwanger & Co trailer

Benieuwd of Zwanger & Co iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Zwanger & Co jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Zwanger & Co kunt kijken!