https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/156283-14f8cf32d32935e4c8089a8500c2bff636c6675e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Follow Me (2020)

16 Angst Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
De makers van Escape Room zijn terug!
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Follow Me

16 Angst Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
92 minuten Horror 16-07-2020

Filmposter Follow Me

De makers van Escape Room zijn terug!

De makers van Escape Room zijn terug! In de horrorthriller Follow Me wordt de populaire vlogger Cole (Keegan Allen) door zijn vrienden verrast met een reis naar Rusland. Zijn vlogs staan bekend om de extreme uitdagingen, niets is Cole te gek. In Moskou mogen ze één van de meest exclusieve escape rooms ter wereld spelen. Ondanks dat Cole zijn twijfels heeft, wil hij zijn volgers niet teleurstellen en laat zich overhalen om mee te doen. Maar als tijdens het spel de grenzen tussen social media en het echte leven langzaamaan vervagen moet hij alles op alles zetten. Niet alleen om te ontsnappen, maar ook om te overleven. Deze escape blijkt levensecht...

Regisseurs Follow Me

Will Wernick

Will Werninck

Wil Wernick

Schrijvers Follow Me

Will Wernick

Cast Follow Me

Ronen Rubinstein
Denzel Whitaker
Holland Roden
Pasha D. Lychnikoff
Kimberly Quinn

Follow Me

Wil jij weten waar Follow Me op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Follow Me draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Follow Me informatie

Benieuwd waar Follow Me over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Follow Me. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Follow Me al heeft ontvangen.

Follow Me trailer

Benieuwd of Follow Me iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Follow Me jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Follow Me kunt kijken!