https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/179192-74e5327a0a67a7e69f152b1ac8737ef046b4caba/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Spirit Untamed (2021)

6 Angst Geweld
Spirit Untamed is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animat
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Spirit Untamed

6 Angst Geweld
88 minuten 04-08-2021

Filmposter Spirit Untamed

Spirit Untamed is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animat

Spirit Untamed is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Lucky Prescott (Isabela Merced, Dora and the Lost City of Gold) heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw) nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora (Julianne Moore) heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim (Jake Gyllenhaal), in Miradero. Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden, Abigail Stone (Mckenna Grace, Captain Marvel) en Pru Granger (Marsai Martin, Little). Pru's vader, staleigenaar van Al Granger (Andre Braugher, Brooklyn Nine-Nine), is de beste vriend van Lucky's vader. Wanneer een harteloze paardendrijver (Walton Goggins, Justified van FX) Spirit en zijn kudde wil vangen en veilen voor een leven van dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in. Dapper begint ze aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse afkomst. Spirit Ongetemd is het volgende hoofdstuk in DreamWorks Animations geliefde franchise die begon met de Oscar-genomineerde film Spirit: Stallion of Cimarron uit 2002 en een Emmy-winnende TV-serie omvat. De film is geregisseerd door Elaine Bogan (Trollhunters: Tales of Arcadia van Netflix en DreamWorks Animation Television) en wordt geproduceerd door Karen Foster (co-producent, How to Train Your Dragon). De co-regisseur van de film is Ennio Torresan (Head of Story, The Boss Baby), en de filmmuziek is van componist Amie Doherty (Undone van Amazon, Marooned van DreamWorks Animation).

Regisseurs Spirit Untamed

Ennio Torresan

Elaine Bogan

Schrijvers Spirit Untamed

Onbekend

Cast Spirit Untamed

Onbekend

Filmagenda van Spirit Untamed

Spirit Untamed

Wil jij weten waar Spirit Untamed op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Spirit Untamed draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Spirit Untamed informatie

Benieuwd waar Spirit Untamed over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Spirit Untamed. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Spirit Untamed al heeft ontvangen.

Spirit Untamed trailer

Benieuwd of Spirit Untamed iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Spirit Untamed jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Spirit Untamed kunt kijken!