https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213905-b0315e829d3c48bd7d2278f1ef597fd1be1f7e96/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Haunting in Venice (2023)

Angst
Hercule Poirot is met pensioen en leeft in een zelfopgelegde ballingschap in Venetië, maar als hij een scéance bijwoont en een van de gasten wordt vermoord belandt de detective in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen.

A Haunting in Venice

Angst
103 minuten 14-09-2023

Filmposter A Haunting in Venice

Hercule Poirot is met pensioen en leeft in een zelfopgelegde ballingschap in Venetië, maar als hij een scéance bijwoont en een van de gasten wordt vermoord belandt de detective in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen.

A Haunting in Venice speelt zich af tijdens Allerheiligenavond in het griezelige, naoorlogse Venetië. In dit angstaanjagende mysterie zien we de terugkeer van de detective, Hercule Poirot. Poirot is met pensioen en leeft in een zelfopgelegde ballingschap in ’s werelds meest glamoureuze stad, tot hij een scéance bijwoont in een vervallen en spookachtig palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, belandt the detective in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen. A Haunting in Venice is een huiveringwekkende thriller, die is gebaseerd op het boek ‘Halowe’en Party’ (‘De versierde bezemsteel’, in het Nederlands) van Agatha Christie. De film wordt geregisserd door Oscarwinaar Kenneth Branagh, die ook de hoofdrol in de flim vertolkt. Het script is geschreven door de voor een Oscar genomineerde Michael Green en geproduceerd door Kenneth Branagh, Judy Hofflund, Ridley Scott en Simon Kinberg. Louise Killin, James Prichard en Mark Gordon zijn de uitvoerend producenten. In de film schitteren sterren als Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio en Michelle Yeoh.

Bekijk het aanbod van A Haunting in Venice

Regisseur A Haunting in Venice

Kenneth Branagh

Schrijvers A Haunting in Venice

Onbekend

Cast A Haunting in Venice

Kenneth Branagh
Kyle Allen
Emma Laird
Camille Cottin
Jamie Dornan
Tina Fey
Ali Khan
Jude Hill
Kelly Reilly
Riccardo Scamarcio
Michelle Yeoh

A Haunting in Venice

Wil jij weten waar A Haunting in Venice op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Haunting in Venice draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Haunting in Venice informatie

Benieuwd waar A Haunting in Venice over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Haunting in Venice. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Haunting in Venice al heeft ontvangen.

A Haunting in Venice trailer

Benieuwd of A Haunting in Venice iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Haunting in Venice jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Haunting in Venice kunt kijken!