https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/197433-938b5e2a5625259fc0dea4497e92690d7197dfa4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Marry Me (2022)

6 Geweld
De romantische komedie Marry Me is een moderne love story over roem, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film.

Marry Me

6 Geweld
113 minuten 10-02-2022

Filmposter Marry Me

De romantische komedie Marry Me is een moderne love story over roem, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film.

De romantische komedie Marry Me is een moderne love story over roem, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film. Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hit-song “Marry Me” steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans dat ook gelivestreamd zal worden. Charlie Gilbert (Owen Wilson) is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman) wordt meegesleept naar dit concert. Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie er achterkomt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans. Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek. Als datgene waar je bekend mee bent je teleurstelt, dan is misschien het onbekende wel de oplossing, en dus maakt Kat de impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen. Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. Is het mogelijk voor twee mensen uit compleet verschillende werelden om een plek te vinden waar ze zich beiden thuis voelen? Marry Me is geregisseerd door Kat Coiro (It’s Always Sunny in Philadelphia, Dead to Me) naar een scenario van John Rogers (The Librarians), Tami Sagher (30 Rock) en Harper Dill (The Mick) en is gebaseerd op de graphic novel van Bobby Crosby. De film is geproduceerd door Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers, Maid in Manhattan), Jennifer Lopez, Benny Medina (Hustlers, The Fresh Prince of Bel-Air) en John Rogers. Uitvoerend producenten zijn Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur en J.B. Roberts.

Bekijk het aanbod van Marry Me

Marry Me
Filmposter Filmposter Marry Me

Regisseur Marry Me

Kat Coiro

Schrijvers Marry Me

Onbekend

Cast Marry Me

Chloe Coleman
Jennifer Lopez
Maluma
Owen Wilson
John Bradley
Sarah Silverman

Marry Me

Wil jij weten waar Marry Me op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Marry Me draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Marry Me informatie

Benieuwd waar Marry Me over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Marry Me. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Marry Me al heeft ontvangen.

Marry Me trailer

Benieuwd of Marry Me iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Marry Me jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Marry Me kunt kijken!