Untold: Caitlyn Jenner (2021)

Untold: Caitlyn Jenner

69 minuten 2021

Filmposter Untold: Caitlyn Jenner

Voor Caitlyn Jenner was de Olympische tienkamp van 1976 meer dan een atletische test. Het was een welkome afleiding van de veel uitdagendere innerlijke onrust om tot haar eigen identiteit te komen. Met nog nooit eerder vertoond archiefmateriaal, waaronder nieuw ontdekte Olympische beelden en video's van de familie Jenner, toont Caitlyn haar leven met nieuwe inzichten. Van het winnen van goud tot het nemen van de beslissing om voortaan door het leven te gaan als vrouw - Jenner is duidelijk over wie ze was en wie ze is.

Bekijk het aanbod van Untold: Caitlyn Jenner

Filmposter Filmposter Untold: Caitlyn Jenner

Regisseur Untold: Caitlyn Jenner

Onbekend

Schrijvers Untold: Caitlyn Jenner

Onbekend

Cast Untold: Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner

Untold: Caitlyn Jenner

Wil jij weten waar Untold: Caitlyn Jenner op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Untold: Caitlyn Jenner draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Untold: Caitlyn Jenner informatie

Benieuwd waar Untold: Caitlyn Jenner over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Untold: Caitlyn Jenner. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Untold: Caitlyn Jenner al heeft ontvangen.

Untold: Caitlyn Jenner trailer

Benieuwd of Untold: Caitlyn Jenner iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Untold: Caitlyn Jenner jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Untold: Caitlyn Jenner kunt kijken!