Untouchable (2018)

Untouchable

98 minuten Documentaire 2018

Recensies Untouchable

Rotten Tomatoes 85
'Untouchable' schetst een portret van Harvey Weinstein en toont diens opkomst, carrière en ondergang. De beroemde en succesvolle filmproducent kon onder meer Pulp Fiction, Lord of the Rings en Kill Bill aan zijn palmares toevoegen. In het najaar van 2017 publiceerde The New York Times een artikel met het nieuws dat Weinstein zich aan talloze vrouwen zou hebben vergrepen. Deze bekendmaking en de getuigenissen van slachtoffers betekenden meteen het einde van zijn filmcarrière en tevens het begin van de MeToo-beweging.

Regisseur Untouchable

Ursula MacFarlane

Schrijvers Untouchable

Onbekend

Cast Untouchable

Harvey Weinstein
Erika Rosenbaum
Nannette Klatt
Ken Auletta
Ronan Farrow

Filmagenda van Untouchable

Untouchable

Wil jij weten waar Untouchable op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Untouchable draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Untouchable informatie

Benieuwd waar Untouchable over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Untouchable. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Untouchable al heeft ontvangen.

Untouchable trailer

Benieuwd of Untouchable iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Untouchable jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Untouchable kunt kijken!