Vaders En Zonen (2022)

Angst Grof taalgebruik

Vaders En Zonen

Angst Grof taalgebruik
2022

Filmposter Vaders En Zonen

De volwassen broers Loet en Winnie wonen nog steeds bij hun vader, de dominante en ongemanierde Baltus. Als hij plotseling dood voor de tv zit, moeten de broers bedenken hoe ze verder moeten. Ze leggen pa even in de vriezer, om zijn uitkering te behouden. Als Baltus wordt opgeroepen voor de halfjaarlijkse hartcontrole, vragen de broers iemand anders. De bejaarde Rink-Jan wil hen wel helpen. Hij zou wel eens de vader kunnen zijn die zij nooit hadden.

Bekijk het aanbod van Vaders En Zonen

Filmposter Filmposter Vaders En Zonen

Regisseur Vaders En Zonen

Jörgen Scholtens

Schrijvers Vaders En Zonen

Onbekend

Cast Vaders En Zonen

Fedja van Huêt;Anneke Blok;Sanne-Samina Hanssen;Beppie Melissen;Kees Hulst;Adri Paul;Guido Pollemans

Vaders En Zonen

Wil jij weten waar Vaders En Zonen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Vaders En Zonen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Vaders En Zonen informatie

Benieuwd waar Vaders En Zonen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Vaders En Zonen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Vaders En Zonen al heeft ontvangen.

Vaders En Zonen trailer

Benieuwd of Vaders En Zonen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Vaders En Zonen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Vaders En Zonen kunt kijken!