Hunting Grounds (2014)

Hunting Grounds

92 minuten Horror, Thriller 2014

Recensies Hunting Grounds

MovieMeter: 1,75

Filmposter Hunting Grounds

Nadat ze hun huis verliezen, zijn een vader en zoon genoodzaakt een oude blokhut te betrekken die al jaren in de familie is. Geen van beiden kan aarden in hun nieuwe omgeving. De zoon probeert de band met zijn vader aan te halen, maar dit wordt bemoeilijkt wanneer twee oude vrienden een weekend langs komen om te jagen. Tijdens deze trip zullen niet alleen weggestopte gevoelens van schuld en verraad ontwaken, maar ook een sasquatch stam die vastberaden is hun territorium te beschermen.

Bekijk het aanbod van Hunting Grounds

Filmposter Filmposter Hunting Grounds

Regisseur Hunting Grounds

John Portanova

Schrijvers Hunting Grounds

John Portanova

Cast Hunting Grounds

Bill Oberst Jr.
Jason Vail
David Saucedo
Miles Joris-Peyrafitte

Alternatieve titels

Valley of the Sasquatch

Hunting Grounds

Hunting Grounds

Wil jij weten waar Hunting Grounds op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hunting Grounds draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hunting Grounds informatie

Benieuwd waar Hunting Grounds over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hunting Grounds. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hunting Grounds al heeft ontvangen.

Hunting Grounds trailer

Benieuwd of Hunting Grounds iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hunting Grounds jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hunting Grounds kunt kijken!