Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art

Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art

85 minuten
Documentaire over de invloed van Japan op de kunst van Vincent van Gogh. ‘Ik benijd de Japanners’, schreef Van Gogh aan zijn broer Theo. In de tentoonstelling waarop deze film is gebaseerd – Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum in Amsterdam – is te zien waarom. In het midden van de negentiende eeuw arriveerde de Japanse kunst in Parijs. Monet, Degas en Van Gogh zagen deze kunst in de Parijse galerijen. Op basis hiervan creëerde Van Gogh – die Japan nooit heeft bezocht – zijn eigen beeld van het land. Hij verliet Parijs en probeerde zichzelf in Zuid-Frankrijk opnieuw uit te vinden als een moderne kunstenaar met duidelijke Aziatische voorlopers. De film reist niet alleen naar Frankrijk en Nederland, maar ook naar Japan om het opmerkelijk erfgoed te ontdekken waardoor Van Gogh zo werd beïnvloed.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art

Helaas draait Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 17-11-2019.

Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art

Wil jij weten waar Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art informatie

Benieuwd waar Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art al heeft ontvangen.

Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art trailer

Benieuwd of Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Van Gogh And Japan: The Untold Story Of Van Gogh’s Art kunt kijken!