Van Gogh & Japan

Van Gogh & Japan

85 minuten 2018

Recensies Van Gogh & Japan

“Ik benijd de Japanners”, schreef Van Gogh aan zijn broer Theo. In de tentoonstelling waarop deze film is gebaseerd – Van Gogh & Japan in het Van Gogh Museum in Amsterdam – is te zien waarom. Ondanks dat Van Gogh Japan nooit heeft bezocht, is dit het land met de grootste invloed op hem en zijn kunst. Van Gogh is niet te begrijpen zonder te weten hoe de Japanse kunst in Parijs arriveerde in het midden van de negentiende eeuw en de invloed die het had op kunstenaars als Monet, Degas en bovenal Van Gogh. Door nieuwe galeries met Japanse kunst te bezoeken, creëerde Van Gogh zijn eigen beeld van Japan. In dit onbekende verhaal over Van Goghs kunst wordt duidelijk gemaakt hoe belangrijk zijn fascinatie voor Japan was.

Regisseur Van Gogh & Japan

David Bickerstaff

Schrijvers Van Gogh & Japan

Onbekend

Cast Van Gogh & Japan

Onbekend

Bioscoopagenda van Van Gogh & Japan

Helaas draait Van Gogh & Japan niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Van Gogh & Japan

Wil jij weten waar Van Gogh & Japan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Van Gogh & Japan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Van Gogh & Japan informatie

Benieuwd waar Van Gogh & Japan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Van Gogh & Japan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Van Gogh & Japan al heeft ontvangen.

Van Gogh & Japan trailer

Benieuwd of Van Gogh & Japan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Van Gogh & Japan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Van Gogh & Japan kunt kijken!