https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/167044-e1067de108b4ba19504f4c69b16bde1eefe973e9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Vanguard (2020)

16 Geweld Grof taalgebruik
De geheime organisatie Vanguard is de laatste hoop voor een accountant als hij het doelwit wordt van de meest dodelijke huurmoordenaar op aarde.

Vanguard

16 Geweld Grof taalgebruik
107 minuten 19-11-2020

Filmposter Vanguard

De geheime organisatie Vanguard is de laatste hoop voor een accountant als hij het doelwit wordt van de meest dodelijke huurmoordenaar op aarde.

Tang Huanting (Jackie Chan) is de oprichter van Vanguard; de beste en meest gerespecteerde beveiligingsagency, met klanten over de hele wereld. Als de Chinese zakenman Qin Guoli in Londen wordt ontvoerd door militanten uit het Midden-Oosten komen de Vanguard leden direct in actie. Tijdens een spectaculaire wereldwijde achtervolging komen ze er echter achter dat er meer speelt dan alleen de ontvoering. Omar, de gevreesde leider van de militanten, heeft namelijk beschikking tot massavernietingswapens en is erop uit een vloot Amerikaanse marineschepen te vernietigen…
Vanguard Vanguard Vanguard Vanguard Vanguard Vanguard
Filmposter Filmposter Vanguard

Regisseur Vanguard

Stanley Tong

Schrijvers Vanguard

Onbekend

Cast Vanguard

Jackie Chan
Yang Yang
Miya Muqi

Filmagenda van Vanguard

Vanguard

Wil jij weten waar Vanguard op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Vanguard draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Vanguard informatie

Benieuwd waar Vanguard over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Vanguard. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Vanguard al heeft ontvangen.

Vanguard trailer

Benieuwd of Vanguard iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Vanguard jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Vanguard kunt kijken!