Vazante

Vazante

116 minuten Drama, Avontuur 2017
MovieMeter: 3,38
Brazilië, 1821. Zoals vele landgenoten heeft mijneigenaar Antonio het mijnen achter zich gelaten en is vee gaan fokken. Hij woont op een landgoed met een groep slaven. Als zijn vrouw en kind overlijden tijdens de bevalling besluit hij te trouwen met Beatriz, het 12-jarige nichtje van zijn vrouw. Antonio is erg druk met zijn vee en laat zijn vrouw achter met de slaven. Beatriz is vastberaden om haar plaats in de gemeenschap te vinden en weet zich te ontdoen van het machtsevenwicht dat gekenmerkt wordt door geweld, intimidatie, aanranding en miscommunicatie.

Geregisseerd door

Daniela Thomas

Schrijvers

Daniela Thomas

Beto Amaral

Cast

Juliana Carneiro da Cunha
Adriano Carvalho
Luana Nastas
Sandra Corveloni

Bioscoopagenda van Vazante

Vazante

Wil jij weten waar Vazante op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Vazante draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Vazante informatie

Benieuwd waar Vazante over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Vazante. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Vazante al heeft ontvangen.

Vazante trailer

Benieuwd of Vazante iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Vazante jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Vazante kunt kijken!