Vazante


Bekijk trailer

Vazante

116 minuten Drama, Avontuur 28-09-2017
Metacritic: 68,1
MovieMeter: 3,38
Rotten Tomatoes 88
Brazilië, 1821. Wanneer de slavenhandelaar António terugkeert naar zijn imposante landgoed, krijgt hij te horen dat zijn vrouw en kind zijn overleden tijdens de bevalling. Hij hertrouwt met het nichtje van zijn vrouw. Opgejaagd door zijn rusteloze gedachtes, gaat hij op een nieuwe handelstocht waarbij hij zijn jonge vrouw achterlaat. Er ontstaat een bijzondere band tussen haar en een jonge slaaf.

Geregisseerd door

Daniela Thomas

Schrijvers

Daniela Thomas

Beto Amaral

Cast

Juliana Carneiro da Cunha
Adriano Carvalho
Luana Nastas
Sandra Corveloni

Bioscoopagenda van Vazante

Helaas draait Vazante niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-09-2017.

Vazante

Wil jij weten waar Vazante op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Vazante draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Vazante informatie

Benieuwd waar Vazante over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Vazante. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Vazante al heeft ontvangen.

Vazante trailer

Benieuwd of Vazante iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Vazante jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Vazante kunt kijken!