https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126659-e4e3af8f3d4ec24c1020e3b4d94cd70ba2471916/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Veearts Maaike (2019)

12
Veearts Maaike toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven.

Bekijk trailer

Veearts Maaike

12
98 minuten 25-07-2019

Recensies Veearts Maaike

Filmposter Veearts Maaike

Veearts Maaike toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven.

De Gouden Kalf-winnaars Musch & Tinbergen (Rotvos) volgen in hun nieuwe documentaire de jonge veearts Maaike van den Berg van de groepspraktijk Van Stad tot Wad. Met Maaike razen we over het Groningse land, van melkveehouder naar melkveehouder. We maken van dichtbij mee hoe zij optreedt bij moeilijke bevallingen bij koeien en hoe zij samen met de boer beslissingen moet nemen over leven of dood. Haar doortastendheid, lef en vakmanschap dwingen respect af. Maaike strijdt daarnaast samen met de boeren voor het terugdringen van overmatig antibioticagebruik. En zij is actief als vertegenwoordiger voor de Nederlandse dierenartsen in Europa. De film geeft zo een fijnzinnig beeld van wat de Europese en de wereldpolitiek betekent voor de veehouders en de veeartsen op het platteland in Noord-Groningen. Veearts Maaike toont hoe ontroerend het samenspel tussen veearts en boeren kan zijn en biedt een unieke inkijk in het echte Nederlandse boerenleven.

Regisseurs Veearts Maaike

Jan Musch

Tijs Tinbergen

Schrijvers Veearts Maaike

Tijs Tinbergen

Cast Veearts Maaike

Maaike van de Berg

Filmagenda van Veearts Maaike

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Veearts Maaike draait helaas niet in de bioscoop

Veearts Maaike

Wil jij weten waar Veearts Maaike op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Veearts Maaike draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Veearts Maaike informatie

Benieuwd waar Veearts Maaike over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Veearts Maaike. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Veearts Maaike al heeft ontvangen.

Veearts Maaike trailer

Benieuwd of Veearts Maaike iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Veearts Maaike jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Veearts Maaike kunt kijken!