https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218041-fe94c43e2dcbca4a8ad6f96241e9f5e8582bde0a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Verliefd op Bali (2024)

12
De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon.

Verliefd op Bali

12
113 minuten 01-02-2024

Filmposter Verliefd op Bali

De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon.

De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon. Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Bekijk het aanbod van Verliefd op Bali

Regisseur Verliefd op Bali

Johan Nijenhuis

Schrijvers Verliefd op Bali

Onbekend

Cast Verliefd op Bali

Jim Bakkum
Anouk Maas
Nadja Hüpscher
Soy Kroon
Mignus Dagelet
Juultje Tieleman
Edwin Jonker
Wieteke van Dort
Tara Hetharia

Filmagenda van Verliefd op Bali

Verliefd op Bali

Wil jij weten waar Verliefd op Bali op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Verliefd op Bali draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Verliefd op Bali informatie

Benieuwd waar Verliefd op Bali over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Verliefd op Bali. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Verliefd op Bali al heeft ontvangen.

Verliefd op Bali trailer

Benieuwd of Verliefd op Bali iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Verliefd op Bali jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Verliefd op Bali kunt kijken!