https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/117507-5f7567c42f68d00a34a723d0231c5994e5323616/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Victoria (2015)

12 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
Een adrenaline pompende race tegen de klok door de straten van het bruisende Berlijn. Een cinematografisch spektakel getoond in één take.

Victoria

12 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
140 minuten Drama 27-08-2015

Recensies Victoria

Metacritic: 77,1
MovieMeter: 3,75
Rotten Tomatoes 82

Filmposter Victoria

Een adrenaline pompende race tegen de klok door de straten van het bruisende Berlijn. Een cinematografisch spektakel getoond in één take.

De Spaanse Victoria ontmoet vier jongens buiten een club in Berlijn. In eerste instantie is het niets meer dan een willekeurige ontmoeting, maar al snel blijkt dat Sonne en zijn vrienden zwaar in de problemen zitten. Victoria gaat nietsvermoedend mee in hun avontuur, dat al snel in een nachtmerrie verandert. Terwijl de zon opkomt moet Victoria na een lange nacht een onwerkelijke beslissing nemen: wordt het alles of niets? Een adrenaline pompende race tegen de klok door de straten van het bruisende Berlijn. Een cinematografisch spektakel getoond in één take.

Bekijk het aanbod van Victoria

Regisseur Victoria

Sebastian Schipper

Schrijvers Victoria

Sebastian Schipper

Olivia Neergaard-Holm

Eike Frederik Schulz

Cast Victoria

Franz Rogowski
Frederick Lau
Laia Costa
Max Mauff
Burak Yigit

Filmagenda van Victoria

Victoria

Wil jij weten waar Victoria op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Victoria draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Victoria informatie

Benieuwd waar Victoria over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Victoria. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Victoria al heeft ontvangen.

Victoria trailer

Benieuwd of Victoria iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Victoria jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Victoria kunt kijken!