Viggo Waas - De Meestervoorspeller

Viggo Waas - De Meestervoorspeller

21-02-2020
Viggo Waas speelt ‘de Meestervoorspeller’. Maar wie is ‘de Meestervoorspeller’, welke gedaanten neemt hij aan, is het de profeet die komt vertellen over de Messias, orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? Is de Meestervoorspeller Charles Aznavour of de joodse lijkensjouwer in de Tweede Wereldoorlog, is hij een nomade reizend door zijn eigen verleden, of een charlatan gebruik makend van de angst van mensen voor de toekomst… is hij alle vier? Kijkt de Meestervoorspeller in de spiegel maar ziet hij iemand anders? Gelooft de Meestervoorspeller vooral in zichzelf? Is de Meestervoorspeller voorspelbaar? Viggo Waas was jaren ‘de Meestervoorspeller’ op de radio voor Edwin Evers bij Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen voetbal en Olympische Spelen. Nu voorspelt hij voor Mattie en Marieke en Q-music elke maandag de belangrijkste sportuitslagen. De Meestervoorspeller komt troost en onzekerheid bieden aan alle mensen. Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Viggo Waas - De Meestervoorspeller

Helaas draait Viggo Waas - De Meestervoorspeller niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 21-02-2020.

Viggo Waas - De Meestervoorspeller

Wil jij weten waar Viggo Waas - De Meestervoorspeller op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Viggo Waas - De Meestervoorspeller draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Viggo Waas - De Meestervoorspeller informatie

Benieuwd waar Viggo Waas - De Meestervoorspeller over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Viggo Waas - De Meestervoorspeller. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Viggo Waas - De Meestervoorspeller al heeft ontvangen.

Viggo Waas - De Meestervoorspeller trailer

Benieuwd of Viggo Waas - De Meestervoorspeller iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Viggo Waas - De Meestervoorspeller jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Viggo Waas - De Meestervoorspeller kunt kijken!