https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/206046-a50cd7c08906f8bfb1db31a17d566673002c67fb/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Violent Night (2022)

16
Violent Night is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood.

Violent Night

16
112 minuten 01-12-2022

Filmposter Violent Night

Violent Night is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood.

Violent Night is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood. Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman, gespeeld door David Harbour (Black Widow, serie Stranger Things). Ze komen er snel achter dat de lieve kindervriend ook een heel andere kant heeft. In de film spelen verder ook Emmy-winnaar John Leguizamo (John Wick), Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Cam Gigandet (Without Remorse), Alex Hassell (Cowboy Bebop), Alexis Louder (The Tomorrow War) en Beverly D’Angelo (National Lampoon’s Vacation-franchise). Violent Night wordt geregisseerd door de vlijmscherpe Noorse regisseur Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters, Dead Snow-franchise) en geproduceerd door Kelly McCormick, David Leitch en Guy Danella van 87North. Het scenario is geschreven door Pat Casey en Josh Miller, de schrijvers van Sonic the Hedgehog.

Bekijk het aanbod van Violent Night

Regisseur Violent Night

Tommy Wirkola

Schrijvers Violent Night

Onbekend

Cast Violent Night

David Harbour
Alex Hassell
Alexis Louder
Beverly D'Angelo
Cam Gigandet
Edi Patterson
John Leguizamo

Filmagenda van Violent Night

Violent Night

Wil jij weten waar Violent Night op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Violent Night draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Violent Night informatie

Benieuwd waar Violent Night over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Violent Night. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Violent Night al heeft ontvangen.

Violent Night trailer

Benieuwd of Violent Night iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Violent Night jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Violent Night kunt kijken!