Virgin Alexander (2010)

Virgin Alexander

87 minuten Komedie 2010

Recensies Virgin Alexander

MovieMeter: 2,5

Filmposter Virgin Alexander

De zesentwintigjarige maagd Alexander krijgt van zijn opa een huis, maar komt er al snel achter dat hij zijn hypotheek niet kan betalen. Hij staat op het punt zijn huis uit te worden gezet. Hij krijgt tien dagen de tijd om $125,000 bij elkaar te krijgen. In een laatste poging om zijn huis te redden van de bank verandert hij het in een bordeel. Alles gaat goed, behalve zijn schuldgevoel over het bordeel, de groeiende gevoelens voor Ruby en het ongemakkelijke feit dat hij nog steeds maagd is...

Bekijk het aanbod van Virgin Alexander

Filmposter Filmposter Virgin Alexander

Regisseurs Virgin Alexander

Charlotte Barrett

Sean Fallon

Schrijvers Virgin Alexander

Charlotte Barrett

Sean Fallon

Cast Virgin Alexander

Mika Boorem
Bronson Pinchot
David Dastmalchian
Paige Howard
Rick Faugno

Virgin Alexander

Wil jij weten waar Virgin Alexander op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Virgin Alexander draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Virgin Alexander informatie

Benieuwd waar Virgin Alexander over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Virgin Alexander. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Virgin Alexander al heeft ontvangen.

Virgin Alexander trailer

Benieuwd of Virgin Alexander iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Virgin Alexander jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Virgin Alexander kunt kijken!