Viridiana (1960)

Viridiana

90 minuten Drama, Komedie 1960

Recensies Viridiana

MovieMeter: 3,67
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Viridiana

Viridiana is een jonge non, die ondanks de blootstelling van het kwaad van de buitenwereld in de vorm van haar slechte oom, besluit om haar echte christelijke barmhartigheid te tonen door haar woning open te stellen voor de plaatselijke kreupelen en bedelaars. Zij beantwoorden echter niet aan de waardigheid die zij verwacht.
Filmposter Filmposter Viridiana

Regisseur Viridiana

Luis Buñuel

Schrijvers Viridiana

Luis Buñuel

Julio Alejandro

Cast Viridiana

Fernando Rey
Francisco Rabal
Silvia Pinal
José Calvo

Filmagenda van Viridiana

Viridiana

Wil jij weten waar Viridiana op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Viridiana draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Viridiana informatie

Benieuwd waar Viridiana over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Viridiana. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Viridiana al heeft ontvangen.

Viridiana trailer

Benieuwd of Viridiana iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Viridiana jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Viridiana kunt kijken!