Viulisti

The Violin Player is een romantisch drama over het opgeven van dromen en je laten leiden door ambitie.

Viulisti

124 minuten Drama 2018
The Violin Player is een romantisch drama over het opgeven van dromen en je laten leiden door ambitie.

Karin is een beroemde en succesvolle violiste. Terwijl ze ook een man en zoontje heeft, lijkt haar leven vooral in het teken van muziek te staan. Daar komt verandering in wanneer ze door een ongeluk haar vingers niet meer kan gebruiken. Karin accepteert dat ze niet meer kan optreden en gaat les geven aan muziekstudenten. In een van haar studenten, genaamd Antti, herkent ze al snel dezelfde passie. De twee worden verliefd.

Geregisseerd door

Paavo Westerberg

Schrijvers

Paavo Westerberg

Emmi Pesonen

Cast

Kim Bodnia
Samuli Edelmann
Matleena Kuusniemi
Olavi Uusivirta
Misa Lommi
Matleene Kuusniemi

Alternatieve titels

Viulisti

The Violin Player

Bioscoopagenda van Viulisti

Viulisti

Wil jij weten waar Viulisti op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Viulisti draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Viulisti informatie

Benieuwd waar Viulisti over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Viulisti. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Viulisti al heeft ontvangen.

Viulisti trailer

Benieuwd of Viulisti iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Viulisti jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Viulisti kunt kijken!