https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/117111-f8a1a59fc73e64c8558bd7cde040177e19f647da/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Viva (2016)

12 Discriminatie Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Viva

12 Discriminatie Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
100 minuten Drama 23-06-2016

Recensies Viva

Metacritic: 69,1
MovieMeter: 4

Filmposter Viva

Jesus is een bescheiden jongeling die ervan droomt te schitteren onder de spotlights terwijl hij werkt als kapper in een nachtclub in Havana waar drag queens de show stelen. Onder de voogdij van Mama bestijgt hij op zijn beurt de planken en overstijgt hij zichzelf via zijn alter ego Viva. Maar zijn geluk blijft niet duren. Na een lang verblijf in de gevangenis daagt zijn zieke vader weer op en verbiedt hem met klem om nog op te treden. Jesus ziet zich zelf geconfronteerd met de keuze tussen zijn liefde voor het podium en zijn bevooroordeelde vader. Viva neemt ons mee in de wereld van de transformistas en de sfeer van het charmante, maar vervallen Havana. De opmerkelijke vertolking van de jonge acteur en de levendige regie resulteren in een teder, ontroerend en hartverwarmend portret. Ierland -
Viva Viva Viva Viva Viva Viva
Filmposter Filmposter Viva

Regisseur Viva

Paddy Breathnach

Schrijvers Viva

Mark O'Halloran

Cast Viva

Jorge Perugorría
Luis Alberto García
Héctor Medina
Laura Aleman
Jorge Martínez Castillo

Filmagenda van Viva

Viva

Wil jij weten waar Viva op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Viva draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Viva informatie

Benieuwd waar Viva over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Viva. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Viva al heeft ontvangen.

Viva trailer

Benieuwd of Viva iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Viva jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Viva kunt kijken!