https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216822-5303f38dff19fb9258f9856c12b0db5c70327e6d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Vogels Kun Je Niet Melken (2024)

De grutto's verdwijnen uit het Friese landschap. De boeren zijn overgestapt op Engels raaigras, perfect voor koeienweiden. Maar boer Bote doet er alles aan om ze te laten komen, zelfs als het hem zijn boerderij kost.

Vogels Kun Je Niet Melken

103 minuten 29-02-2024

Filmposter Vogels Kun Je Niet Melken

De grutto's verdwijnen uit het Friese landschap. De boeren zijn overgestapt op Engels raaigras, perfect voor koeienweiden. Maar boer Bote doet er alles aan om ze te laten komen, zelfs als het hem zijn boerderij kost.

Boer Bote de Boer uit Tjerkwerd Súdwest-Fryslân kijkt reikhalzend uit naar de komst van de grutto. In heel Friesland laat deze weidevogel zich nauwelijks nog zien, maar bij hem blijft hij komen, in groten getale zelfs. Ook dit jaar is alles gereed voor zijn komst. Het grondwater staat hoog, de plasdrassen zijn aangelegd. En het ouderwetse weidegras zit bomvol kruiden en insecten, precies zoals de grutto’s het graag hebben. Astrid, Bote’s vrouw, gunt haar man zijn vogels. Als ze met zijn tweeën waren, mocht hij van haar zijn gang gaan. Maar ze zijn niet met zijn tweeën, ze hebben vijf kinderen. De oudste zonen willen de boerderij graag in de toekomst overnemen. Maar dan moet er nog wel steeds een boerderij om over te nemen zijn.

Bekijk het aanbod van Vogels Kun Je Niet Melken

Vogels Kun Je Niet Melken Vogels Kun Je Niet Melken Vogels Kun Je Niet Melken Vogels Kun Je Niet Melken Vogels Kun Je Niet Melken Vogels Kun Je Niet Melken
Filmposter Filmposter Vogels Kun Je Niet Melken

Regisseur Vogels Kun Je Niet Melken

Barbara Makkinga

Schrijvers Vogels Kun Je Niet Melken

Onbekend

Cast Vogels Kun Je Niet Melken

Onbekend

Alternatieve titels

Vogels Kun Je Niet Melken

De Boer, Het Land en De Zonen

Filmagenda van Vogels Kun Je Niet Melken

Vogels Kun Je Niet Melken

Wil jij weten waar Vogels Kun Je Niet Melken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Vogels Kun Je Niet Melken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Vogels Kun Je Niet Melken informatie

Benieuwd waar Vogels Kun Je Niet Melken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Vogels Kun Je Niet Melken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Vogels Kun Je Niet Melken al heeft ontvangen.

Vogels Kun Je Niet Melken trailer

Benieuwd of Vogels Kun Je Niet Melken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Vogels Kun Je Niet Melken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Vogels Kun Je Niet Melken kunt kijken!