https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128760-39e483375ca48cb2880594666f14a92872d51c5c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Volver (2019)

AL
Volver is een bruisende en geestige film van Pedro Almodóvar, over een excentrieke familie van vrouwen, moederschap, het leven en de dood. Met glansrollen voor Penélope Cruz en Carmen Maura.

Volver

AL
121 minuten Drama, Komedie 12-09-2019

Recensies Volver

Metacritic: 84,1
MovieMeter: 3,5
Rotten Tomatoes 91

Filmposter Volver

Volver is een bruisende en geestige film van Pedro Almodóvar, over een excentrieke familie van vrouwen, moederschap, het leven en de dood. Met glansrollen voor Penélope Cruz en Carmen Maura.

Volver is een bruisende en geestige film van Pedro Almodóvar, over een excentrieke familie van vrouwen, moederschap, het leven en de dood. Met glansrollen voor Penélope Cruz en Carmen Maura. Raimunda (Penélope Cruz) woont in Madrid met haar 14-jarige dochter Paula en haar luie dronkaard van een man. Haar zus Soledad (Lola Duenas) is gescheiden en runt een illegale haarsalon vanuit haar appartement. Drie jaar geleden verloren de zussen hun ouders in een brand. Wanneer hun tante Paula overlijdt, nemen de zaken een bovennatuurlijke wending: moeder Irene (Carmen Maura) keert terug vanuit de dood om losse eindjes op te lossen. In het Spaans betekent ‘Volver’ terugkeren. Voor VOLVER keerde Almodóvar terug naar zijn geboorteplaats in La Mancha. Het betekent ook de terugkeer van zijn twee muzes: Carmen Maura (MUJERES AL BORDE DE UN ATAQUE DE NERVIOS), met wie Almodóvar na grote successen in de jaren ‘80 brouilleerde, en ook Penélope Cruz keert terug. Sinds ze in 2001 met VANILLA SKY haar geluk in Amerika beproefde, had ze geen film meer in Spanje gemaakt. Voor Volver werd ze genomineerd voor een Oscar en Golden Globe. The Guardian schreef over de film: “Overweldigende rijkdom, kleur en warmte.”

Regisseur Volver

Pedro Almodóvar

Schrijvers Volver

Pedro Almodóvar

Cast Volver

Carmen Maura
Penélope Cruz
Lola Dueñas
Blanca Portillo
Yohana Cobo
Antonio de la Torre
Carlos Blanco
Pepa Aniorte
Chus Lampreave
Lola Duenas
Penélope Cruz
Alfonsa Rosso
Elvira Cuadrupani
Leandro Rivera
Ma. Isabel Díaz
Neus Sanz
Yolanda Ramos

Filmagenda van Volver

Volver

Wil jij weten waar Volver op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Volver draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Volver informatie

Benieuwd waar Volver over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Volver. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Volver al heeft ontvangen.

Volver trailer

Benieuwd of Volver iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Volver jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Volver kunt kijken!