Voor de Aftrap (2021)

Voor de Aftrap

54 minuten 2021

Filmposter Voor de Aftrap

De minzame Catalaan Roberto Martínez is sinds 2016 de bondscoach van de Belgische Rode Duivels. Toen hij werd aangesteld, fronsten velen hun wenkbrauwen. Maar onder Martínez is winnen het nieuwe normaal geworden voor België. In 2018 haalden ze de derde plaats op het WK in Rusland. Martínez doet echter zoveel meer voor het Belgische voetbal. Hij installeerde een hypermoderne manier van werken op alle niveaus en in elke tak van de voetbalbond. Hoe en met wie doet hij dat?

Bekijk het aanbod van Voor de Aftrap

Filmposter Filmposter Voor de Aftrap

Regisseur Voor de Aftrap

Onbekend

Schrijvers Voor de Aftrap

Onbekend

Cast Voor de Aftrap

Roberto Martínez
Romelu Lukaku
Youri Tielemans
Eden Hazard
Thomas Meuner
Vincent Kompany
Philippe Albert

Voor de Aftrap

Wil jij weten waar Voor de Aftrap op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Voor de Aftrap draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Voor de Aftrap informatie

Benieuwd waar Voor de Aftrap over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Voor de Aftrap. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Voor de Aftrap al heeft ontvangen.

Voor de Aftrap trailer

Benieuwd of Voor de Aftrap iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Voor de Aftrap jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Voor de Aftrap kunt kijken!