Vrienten & Vrienten in: Basmannen

Vrienten & Vrienten in: Basmannen

55 minuten Documentaire, Muziek 2018
MovieMeter: 2,62
Henny Vrienten en zijn zoon Xander delen een onvoorwaardelijke liefde voor een instrument, een onderschat instrument ook nog: de basgitaar. Basgitaristen staan in de schaduw, naast de drummer. Niemand merkt ze op, totdat ze stoppen met spelen. Henny is een atypische bassist. Hij staat vooraan op het podium, zijn baspartijen dicteren het geluid van de band en behoren inmiddels tot het Nederlands cultureel erfgoed. Xander is bassist in de band van Jett Rebel. Hij staat achteraan op het podium, naast de drummer. Henny en Xander verschillen in hun liefde voor hetzelfde. Gedreven door hun passie gaan ze op zoek naar de magie van de basgitaar en de ziel van de bassist.

Geregisseerd door

Joris Postema

Schrijvers

Onbekend

Cast

Henny Vrienten
Rinus Gerritsen
Xander Vrienten
Gino Cochise
Herman Deinum
Glen Gaddum

Bioscoopagenda van Vrienten & Vrienten in: Basmannen

Helaas draait Vrienten & Vrienten in: Basmannen niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Vrienten & Vrienten in: Basmannen

Wil jij weten waar Vrienten & Vrienten in: Basmannen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Vrienten & Vrienten in: Basmannen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Vrienten & Vrienten in: Basmannen informatie

Benieuwd waar Vrienten & Vrienten in: Basmannen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Vrienten & Vrienten in: Basmannen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Vrienten & Vrienten in: Basmannen al heeft ontvangen.

Vrienten & Vrienten in: Basmannen trailer

Benieuwd of Vrienten & Vrienten in: Basmannen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Vrienten & Vrienten in: Basmannen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Vrienten & Vrienten in: Basmannen kunt kijken!