Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers)

Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers)

Een openluchtvertoning in samenwerking met Tweede Nassau Ateliers (Tweede Nassaustraat 8)! Kom films kijken in het gebouw waar de atelierscènes uit Turks Fruit werden opgenomen. Ook is er een mal te zien van een sculptuur die een belangrijke rol speelde in de film A Clockwork Orange van Stanley Kubrick. De hoofdfilm van deze avond is Waar de Ratten Koning Zijn: een documentaire over de rebelse jaren tachtig in de Staatsliedenbuurt, onze buurt. Daarnaast is een selectie korte films te zien, en is regisseur Barbara van den Uyl aanwezig voor een Q&A na afloop.

Geregisseerd door

Barbara den Uyl

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers)

Helaas draait Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 21-09-2019.

Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers)

Wil jij weten waar Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) informatie

Benieuwd waar Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) al heeft ontvangen.

Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) trailer

Benieuwd of Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Waar de ratten koning zijn (vertoning op locatie: Tweede Nassau Ateliers) kunt kijken!