Waar is het Grote Boek van Sinterklaas

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas

2019
Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?

Geregisseerd door

Armando de Boer

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Waar is het Grote Boek van Sinterklaas

Helaas draait Waar is het Grote Boek van Sinterklaas niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2019.

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas

Wil jij weten waar Waar is het Grote Boek van Sinterklaas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Waar is het Grote Boek van Sinterklaas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas informatie

Benieuwd waar Waar is het Grote Boek van Sinterklaas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Waar is het Grote Boek van Sinterklaas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Waar is het Grote Boek van Sinterklaas al heeft ontvangen.

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas trailer

Benieuwd of Waar is het Grote Boek van Sinterklaas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Waar is het Grote Boek van Sinterklaas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Waar is het Grote Boek van Sinterklaas kunt kijken!