https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112922-f11e39ff5a49643ee41d76cfc03e1b85882b3ede/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Wad, overleven op de grens van water en land (2018)

6
Van de sterrenhemel tot de zeehond.

Bekijk trailer

Wad, overleven op de grens van water en land

6
93 minuten Natuur 04-10-2018

Recensies Wad, overleven op de grens van water en land

MovieMeter: 3,12

Filmposter Wad, overleven op de grens van water en land

Van de sterrenhemel tot de zeehond.

Wad is de eerste Nederlandse natuurfilm over het waddengebied. Ruben Smit en zijn crew registreren dit unieke Nederlandse natuurgebied en al zijn bijzondere natuurfenomenen onder- en bovenwater, in elk jaargetijde. Vanuit een holistische benadering; alles heeft met alles te maken. Geen aaneenschakeling van mooie plaatjes maar een duidelijk verhaal met herkenbare iconen zoals de zeehond, de bergeend en de slechtvalk. Een film die het ecosysteem in beeld brengt als nooit te voren; van de kleine kiezelwieren onderaan de voedselketen tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond als iconen van het wad. Met de nieuwste filmtechnieken, timelapses, drones, microfotografie en onderwatercamera’s weet de crew de bijzondere natuur van de wadden vanuit alle perspectieven te vangen. Het waddengebied is het enige Nederlandse natuurgebied met de status Unesco Werelderfgoed.
Wad, overleven op de grens van water en land Wad, overleven op de grens van water en land Wad, overleven op de grens van water en land Wad, overleven op de grens van water en land Wad, overleven op de grens van water en land Wad, overleven op de grens van water en land
Filmposter Filmposter Wad, overleven op de grens van water en land

Regisseur Wad, overleven op de grens van water en land

Ruben Smit

Schrijvers Wad, overleven op de grens van water en land

Ruben Smit

Cast Wad, overleven op de grens van water en land

Gijs Scholten van Aschat

Wad, overleven op de grens van water en land

Wil jij weten waar Wad, overleven op de grens van water en land op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wad, overleven op de grens van water en land draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wad, overleven op de grens van water en land informatie

Benieuwd waar Wad, overleven op de grens van water en land over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wad, overleven op de grens van water en land. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wad, overleven op de grens van water en land al heeft ontvangen.

Wad, overleven op de grens van water en land trailer

Benieuwd of Wad, overleven op de grens van water en land iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wad, overleven op de grens van water en land jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wad, overleven op de grens van water en land kunt kijken!