Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam

Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam

91 minuten 26-02-2020
In het 16e-eeuwse Praag weet Rabbi Löw door het creëren van een lemen monster, de joden tegen de toorn van de keizer te beschermen. Door een uit de hand gelopen liefdesgeschiedenis slaat het monster echter op hol en dreigt het getto in vlammen op te gaan... In de Walburgiskerk, begeleid door Geerten van de Wetering op het Henrik Baderorgel.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam

Helaas draait Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 26-02-2020.

Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam

Wil jij weten waar Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam informatie

Benieuwd waar Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam al heeft ontvangen.

Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam trailer

Benieuwd of Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Walburgiskerk: Der Golem, wie er in die Welt kam kunt kijken!