https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/99477-9d1d50df04ff1d0769fcf5c4108429f0c7bc5432/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Christo: Walking on Water (2019)

AL
Christo: Walking on Water is een energieke en liefdevolle documentaire over de knotsgekke realisering van The Floating Piers, het gigantische kunstwerk van superster kunstenaar Christo waar hij en zijn inmiddels overleden vrouw en partner Jeanne-Claude ja

Christo: Walking on Water

AL
105 minuten Documentaire 23-05-2019

Recensies Christo: Walking on Water

Metacritic: 62,1
MovieMeter: 3,58
Rotten Tomatoes 90

Filmposter Christo: Walking on Water

Christo: Walking on Water is een energieke en liefdevolle documentaire over de knotsgekke realisering van The Floating Piers, het gigantische kunstwerk van superster kunstenaar Christo waar hij en zijn inmiddels overleden vrouw en partner Jeanne-Claude ja

Tien jaar na het overlijden van zijn vrouw en partner Jeanne-Claude, besluit de internationaal gerenommeerde kunstenaar Christo het kunstwerk te realiseren dat zij samen jaren eerder al voor ogen hadden: The Floating Piers. Christo geeft de filmmakers volledige toegang tot het proces, van de opkomst tot de voltooiing van zijn meest recente grootschalige kunstinstallatie. In het proces om het gigantische meesterwerk tot stand te brengen worden Christo en zijn team flink op de proef gesteld: ze worden geconfronteerd met logistieke nachtmerries, complexe botsingen tussen kunst en politiek en de pure, onpartijdige kracht van de natuur – gefilmd met adembenemende opnames vanuit de lucht en fly-on-the-wall camera’s. Terwijl Christo’s prachtige droom zich over het water uitrolt, charmeert zijn uitgesproken en temperamentvolle persoonlijkheid. De energieke en liefdevolle documentaire Christo: Walking on Water is een onnavolgbare reis naar Christo’s wereld, soms op het randje van het absurde.

Bekijk het aanbod van Christo: Walking on Water

Regisseur Christo: Walking on Water

Andrey Paounov

Schrijvers Christo: Walking on Water

Onbekend

Cast Christo: Walking on Water

Christo
Vladimir Yavachev

Filmagenda van Christo: Walking on Water

Christo: Walking on Water

Wil jij weten waar Christo: Walking on Water op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Christo: Walking on Water draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Christo: Walking on Water informatie

Benieuwd waar Christo: Walking on Water over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Christo: Walking on Water. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Christo: Walking on Water al heeft ontvangen.

Christo: Walking on Water trailer

Benieuwd of Christo: Walking on Water iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Christo: Walking on Water jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Christo: Walking on Water kunt kijken!