Wallay

84 minuten Drama 2016

Recensies Wallay

Filmposter Wallay

Het dagelijks leven in Burkina Faso gezien door de ogen van de 13-jarige Ady. Ady woont eigenlijk in Frankrijk, maar zijn vader heeft besloten hem te sturen op de lange reis naar zijn familie in West-Afrika. De jongen is super enthousiast over het vooruitzicht van een zalige vakantie in het land van herkomst van zijn vader. Wanneer hij er arriveert wordt hij door zijn oom echter koel onthaald. De man slingert hem zelfs verwijten naar het hoofd. De andere familieleden zijn wel blij met de komst van Ady en stellen zich verzoenend op. Ady beseft evenwel dat zijn bezoek niet van een leien dakje zal lopen.

Bekijk het aanbod van Wallay

Filmposter Filmposter Wallay

Regisseur Wallay

Berni Goldblat

Schrijvers Wallay

Onbekend

Cast Wallay

Ibrahim Koma
Hamadoun Kassogué
Makan Nathan Diarra
Mounira Kankolé

Wallay

Wil jij weten waar Wallay op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wallay draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wallay informatie

Benieuwd waar Wallay over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wallay. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wallay al heeft ontvangen.

Wallay trailer

Benieuwd of Wallay iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wallay jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wallay kunt kijken!