Wanda (1969)

Wanda

102 minuten Drama, Crime 1969

Recensies Wanda

MovieMeter: 3,66
Rotten Tomatoes 91

Filmposter Wanda

Wanda heeft geen sterke wil en kan het leven bijna niet aan. Ze is geen goede huisvrouw en moeder en daarom wil haar man van haar scheiden. Als ze dan ook nog haar baan als fabrieksarbeidster verliest, is haar leven helemaal doelloos. Vervolgens wordt ze door verschillende mannen bedrogen en vernederd tot ze een gelegenheidsdief ontmoet die net zo eenzaam is als zij. Hij haalt haar over om een bankoverval te plegen.
Filmposter Filmposter Wanda

Regisseur Wanda

Barbara Loden

Schrijvers Wanda

Barbara Loden

Cast Wanda

Barbara Loden
Dorothy Shupenes
Michael Higgins
Peter Shupenes

Filmagenda van Wanda

Wanda

Wil jij weten waar Wanda op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wanda draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wanda informatie

Benieuwd waar Wanda over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wanda. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wanda al heeft ontvangen.

Wanda trailer

Benieuwd of Wanda iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wanda jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wanda kunt kijken!