https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216362-d46248bb671954a4ec217fbc6e4352edb246b68f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Warnow: Reis naar het Noorderlicht (2023)

Grof taalgebruik
Wat een geweldig avontuur had moeten worden, verandert langzaam in een nachtmerrie wanneer acht vrijbuiters van Schiedam naar Noorwegen varen om het Noorderlicht te zien.

Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Grof taalgebruik
98 minuten 19-10-2023

Filmposter Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Wat een geweldig avontuur had moeten worden, verandert langzaam in een nachtmerrie wanneer acht vrijbuiters van Schiedam naar Noorwegen varen om het Noorderlicht te zien.

In 2013 begint een groep van acht idealistische avonturiers plus een hond aan een spannende reis: ze willen ondanks hun geringe zeilervaring met hun zelf opgeknapte boot Warnow de oversteek naar Noorwegen maken om het Noorderlicht te zien. De reis begint vol goede moed, maar een heftige storm zorgt voor tweedracht onder de vrienden. Uiteindelijk besluiten vijf van hen af te haken en naar huis te gaan. Wat op dat moment een moeilijke keuze lijkt, krijgt later een diepere betekenis wanneer blijkt dat de overgebleven drie avonturiers nooit meer terugkeren. Warnow - Reis naar het Noorderlicht reconstrueert nu - tien jaar later - het verloop van de noodlottige zeereis aan de hand van interviews met de overgebleven vrienden, tijdens de reis gefilmd materiaal en getuigenissen van de mensen die zij onderweg tegenkwamen. Wat begon als een avontuurlijk jongensboek vol vriendschap en uitdagingen, ontaardt in een aangrijpend drama over de impact van verlies en de prijs van loyaliteit.

Bekijk het aanbod van Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Regisseur Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Wim van der Aar

Schrijvers Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Onbekend

Cast Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Onbekend

Warnow: Reis naar het Noorderlicht

Wil jij weten waar Warnow: Reis naar het Noorderlicht op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Warnow: Reis naar het Noorderlicht draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Warnow: Reis naar het Noorderlicht informatie

Benieuwd waar Warnow: Reis naar het Noorderlicht over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Warnow: Reis naar het Noorderlicht. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Warnow: Reis naar het Noorderlicht al heeft ontvangen.

Warnow: Reis naar het Noorderlicht trailer

Benieuwd of Warnow: Reis naar het Noorderlicht iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Warnow: Reis naar het Noorderlicht jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Warnow: Reis naar het Noorderlicht kunt kijken!