Wistful Wilderness (2009)

Wistful Wilderness

88 minuten Documentaire, Biografisch 2009

Recensies Wistful Wilderness

MovieMeter: 3,58

Filmposter Wistful Wilderness

Het eiland Tiengemeten is ooit op de zee veroverd en door mensen omgevormd tot vruchtbare landbouwgrond. In de jaren negentig werd besloten om van Tiengemeten weer wilde natuur te maken. Het maken van de plannen, het vinden van vervangende bedrijven voor de boeren en de financiering namen tien jaar in beslag. In 2006 werd begonnen met de herinrichting van het eiland. Asfaltwegen werden weggehaald, kreken werden gegraven, bomen werden gerooid en nieuwe bomen werden geplant, dijken werden opgehoogd of juist afgegraven. Digna Sinke volgt de veranderingen in het landschap over een periode van dertien jaar, terwijl ze ook terugblikt op de veranderingen in haar eigen leven. Het uiteindelijke thema van de film is tijdelijkheid en vergankelijkheid.
Filmposter Filmposter Wistful Wilderness

Regisseur Wistful Wilderness

Digna Sinke

Schrijvers Wistful Wilderness

Digna Sinke

Cast Wistful Wilderness

Digna Sinke
Dawn Mastin

Alternatieve titels

Weemoed & Wildernis

Wistful Wilderness

Filmagenda van Wistful Wilderness

Wistful Wilderness

Wil jij weten waar Wistful Wilderness op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wistful Wilderness draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wistful Wilderness informatie

Benieuwd waar Wistful Wilderness over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wistful Wilderness. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wistful Wilderness al heeft ontvangen.

Wistful Wilderness trailer

Benieuwd of Wistful Wilderness iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wistful Wilderness jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wistful Wilderness kunt kijken!