Welcome to Chechnya (2020)

Welcome to Chechnya

107 minuten 2020

Filmposter Welcome to Chechnya

Een groep activisten riskeert hun leven om te vechten voor LGBTQ-rechten in Tsjetsjenië. In Rusland is het gevaarlijk om uit te komen voor je seksualiteit als je niet heteroseksueel bent. Het is zelfs zó gevaarlijk, dat de 23 mensen in de docu die op de vlucht slaan, hun gezicht absoluut niet kunnen tonen aan de wereld. Mocht het bekend worden wie zij zijn, hebben ze kans opgejaagd en zelfs mishandeld te worden.
Filmposter Filmposter Welcome to Chechnya

Regisseur Welcome to Chechnya

Onbekend

Schrijvers Welcome to Chechnya

Onbekend

Cast Welcome to Chechnya

Olga Baranova
David Isteev
Maxim Lapunov

Welcome to Chechnya

Wil jij weten waar Welcome to Chechnya op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Welcome to Chechnya draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Welcome to Chechnya informatie

Benieuwd waar Welcome to Chechnya over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Welcome to Chechnya. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Welcome to Chechnya al heeft ontvangen.

Welcome to Chechnya trailer

Benieuwd of Welcome to Chechnya iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Welcome to Chechnya jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Welcome to Chechnya kunt kijken!