https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217674-ce1252f90493a4f28f3b7c9cce80fa6b3f010d1d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

When F***ing Spring is in the Air (2024)

12
Wanneer de 17-jarige Kasia zwanger blijkt en geen geld heeft voor een abortus, besluit ze op zoek te gaan naar haar afwezige ouders.
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

When F***ing Spring is in the Air

12
112 minuten 29-02-2024

Filmposter When F***ing Spring is in the Air

Wanneer de 17-jarige Kasia zwanger blijkt en geen geld heeft voor een abortus, besluit ze op zoek te gaan naar haar afwezige ouders.

When F***ing Spring is in the Air’ draait om de 17-jarige rebelse Eurowees Kasia. Nadat haar grootmoeder overlijdt en Kasia geen cent meer heeft, besluit ze het geld op te eisen waar ze recht op heeft van haar biologische ouders. Maar waar zijn haar ****ouders? In deze ‘coming of age’-road trip ontdekt Kasia nieuwe familieleden en maakt ze korte metten met alle zorgvuldig opgekropte familiegeheimen. In hartje winter Gdynia, Polen doemt het beeld van de 17-jarige Kasia op: eigenzinnig, streetwise en boos. Haar blik gefixeerd op een zwangerschapstest. Terwijl haar adem in de ijzige lucht opstijgt, verschijnt een knalroze streep op de test: zwanger. “KURWA!” Wat nu? Kasia is een rasechte Eurowees, opgegroeid onder de liefdevolle vleugels van haar katholieke oma nadat haar ouders Polen verlieten op zoek naar een beter leven in Duitsland. De realiteit slaat genadeloos toe als hun huis gesloopt dreigt te worden en oma haar laatste adem uitblaast terwijl Kasia het uit maakt met haar vriendje. Haar leven is overhoop: ze heeft niks en niemand meer. De enige mogelijkheid zijn haar waardeloze ouders, en Kasia maakt de lang uitgestelde reis om hen op hun verantwoordelijkheid te wijzen: dokken zullen ze! Eenmaal in Hamburg ontdekt ze tot haar verbazing dat haar ouders uit elkaar zijn en haar moeder inmiddels een nieuw macrobiotisch Duits gezin heeft waarin ze ook weer schittert in afwezigheid. Maar de grootste verrassing komt als ze haar jongere zus Ania (14), ontmoet, die ook jarenlang in het duister is gehouden door ouderlijke leugens. Samen liften de zussen naar Amsterdam, vastberaden om van hun vader antwoorden en een schadevergoeding te eisen. Tijdens een bont familietafereel verschijnt ook nog eens hun moeder, waardoor de familiereünie compleet is en de verwijten losbarsten. Alle spanningen komen tot een ongekend hoogtepunt waarbij de hemel lijkt open te scheuren. Of is dit oma die zich roert, en Kasia aangeeft dat ze nog niet klaar is om een f***ing familie te worden?

Bekijk het aanbod van When F***ing Spring is in the Air

Regisseur When F***ing Spring is in the Air

Danyael Sugawara

Schrijvers When F***ing Spring is in the Air

Onbekend

Cast When F***ing Spring is in the Air

Julia Kijowska
Cezary Łukaszewicz
Ada Szczepaniak
Nadine Ignas
Stanisław Linowski

When F***ing Spring is in the Air

Wil jij weten waar When F***ing Spring is in the Air op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar When F***ing Spring is in the Air draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

When F***ing Spring is in the Air informatie

Benieuwd waar When F***ing Spring is in the Air over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over When F***ing Spring is in the Air. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies When F***ing Spring is in the Air al heeft ontvangen.

When F***ing Spring is in the Air trailer

Benieuwd of When F***ing Spring is in the Air iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de When F***ing Spring is in the Air jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij When F***ing Spring is in the Air kunt kijken!