https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200479-ef69e3f1cb16cfc1c0795c2c186372ea088e74e1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Waar is Anne Frank (2022)

De filmmaker Ari Folman laat zien hoe Anne Frank voortleeft in Amsterdam en vraagt hij zich af of we wat van haar geleerd hebben. Verleden en heden komen geanimeerd tot leven.

Waar is Anne Frank

99 minuten 07-04-2022

Filmposter Waar is Anne Frank

De filmmaker Ari Folman laat zien hoe Anne Frank voortleeft in Amsterdam en vraagt hij zich af of we wat van haar geleerd hebben. Verleden en heden komen geanimeerd tot leven.

In de animatiefilm Waar is Anne Frank laat Israelische filmmaker Ari Folman (Waltz with Bashir) zien hoe Anne Frank voortleeft in Amsterdam en vraagt hij zich af of we wat van haar geleerd hebben. Verleden en heden komen op indrukwekkende wijze geanimeerd tot leven. Kitty, de denkbeeldige vriendin van Anne Frank aan wie zij haar dagboekbrieven schreef, is op mysterieuze wijze tot leven gekomen in het Achterhuis. Kitty vraagt zich af waar Anne is, neemt het dagboek mee en gaat op onderzoek uit. Verbijsterd ontdekt Kitty dat Anne overal en nergens is. In dit Europa, dat worstelt met nieuwe uitdagingen, vindt Kitty een manier om de boodschap van Anne opnieuw betekenis te geven. Waar is Anne Frank is hartverwarmend en confronterend tegelijk. De film ging op het filmfestival van Cannes in wereldpremière, werd door de European Film Awards genomineerd voor Beste Animatiefilm en is de openingsfilm van het Kaboom Animation Festival in Amsterdam.

Regisseur Waar is Anne Frank

Ari Folman

Schrijvers Waar is Anne Frank

Onbekend

Cast Waar is Anne Frank

Emily Carey
Sebastian Croft
Stewart Scudamore

Waar is Anne Frank

Wil jij weten waar Waar is Anne Frank op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Waar is Anne Frank draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Waar is Anne Frank informatie

Benieuwd waar Waar is Anne Frank over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Waar is Anne Frank. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Waar is Anne Frank al heeft ontvangen.

Waar is Anne Frank trailer

Benieuwd of Waar is Anne Frank iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Waar is Anne Frank jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Waar is Anne Frank kunt kijken!